Spanien 19/7-2/7 | Polen 5/8-10/8

hejhej :)
snart åker jag igen :) först två veckor utanför härliga Barcelona sen med två dagar paus hemma åker jag igen till Polen. vi ska hälsa på famlijen och särskilt min farfar. han är gammal och mår itne bra så vi vill hinna träffa han så mycket som möjligt innan den dagen han lämnar oss. eller det är vad min pappa vill, jag vet att jag inte kommer klara av det här lika bra. fast egentligen borde det väl vara tvärtom? det är ju hans pappa.. men att tänka att det ska bli som förut när vi hälsa på att vid matbordet ska farfar prata om att han inte vill längre leva eller att han knappt minns mitt namn..det är ren smärta. då går jag ut och säger jag ska på toa för att inte visa att jag gråter. jag minns när jag va liten och han brukade köra urnt mig i en lite vagn som han hade byggt i trädgården på deras landställe.. nu går han inte så bra efter hjärnblödningarna som han haft. men livet är som det är.. alla dör vi tills slut visst? fan vilket ämne för dagen!
idag har jag städat heeela huset och ni ska veta att det inte är lite haha jag har börjat packa och läst en bok som jag läser, nu inför Barcelona eftersom den utspelar sig just i Barcelona :) den heter "Vindens skugga" och är skriven av Carlos Ruiz Zafón. mkt bra bok faktikst :) senare mot kvällen ska jag träffa tjejerna i mörby och vi ska handla lite sen ska vi hem till vår allas kära shirine och förbereda en överrasking till rana. hon har fyllt år (14/7) och imorn ska vi fira henne :) först ska vi på middag till henne och äta libanesiskt och sen till rålis (jag vet att jag har sagt det här förut men iaf) haha :) bra sista kväll tycker jag :) imorn ska jag även träffan little monkey lost lite snabbt för att få ett födelsedags kort jag köpte till rana men glömde i hans påse :) det blir last goodbye på mycket länge!! :)
kommer sakna sthlm och alla jag håller kärt :) you know who you are ;)
puss <3 <3

orden är slut


saknar henne!! thats it for me haha har inget mer att säga :) <3

mam szczęście

hejhej :)
idag va jag ute i stan o åkte runt lite m little monkey lost :) köpte grattis kort te min kompis men glömde i hans påse :( haha men han lova o ge mig dt på fredag innan jag ska te henne :) 
imorn ska jag på stan m tjejerna :) cant tell you what we are up to ;) haha
orkar inte skriva e fett trött :/
bye bye <3

 / كلوديا
(mitt namn på arabiska typ) haha :P


bam bam bidam dam dam

hej hej :)
igår åkte vi alla tjejerna hem till rana i flempan och där lagade vi tacos. det blev verkligen jätte gott! :D sen efteråt när alla låg med fulla magar busringde vi lite folk haha oj va kul det va! hahah ringde några töntar i köping och fyfan va vi garva! rana nästan kissa på sig hahahaha måste göras om nån gng! :D haha
när vi samlat upp vår energi lite gick vi ut i området o busringde på dörrar haha alla fick kick av att springa så mkt och tillslut satte vi oss i en lekpark för att andas ut.. då kom några av dom vi hade plingat på haha men vi sa att det inte va vi så dumma som dom va gick dom vidare men fett dumma vi va som satte oss utanför!! hahaha :P

idag va jag ute på stan m little monkey lost och ett tips för allmänheten: shoppa inte med han! o verkligen inte när dt gäller han själv! man får inte ens KOLLA på dam/tjej avdelningen! haha ego number 1 !! :P men men dum som jag är så kanske dt kmr bli repris imorn haha :P det e ju söndag trots allt och då stänger allt så tidigt :/ plus jag va lite i knipa hemma så det va nog bra att jag tillslut åkte hem tidigt.. jag hade nämligen sagt till mina föräldrar jag ska ta bussen till mörby men jag skulle egentligen få skjuts m bil av little monkey lost haha (ja, han e 91a o kan köra bil) :P iallafall min mamma hade kollat men inte sett att jag kliver på bussen så därför blev det massa uppror och grejer när jag kom hem men tillslut så sa jag att en viss filip från grannskapet gav mig skjuts till mörby på moppen..pappa tror till 100% medan min kära lilla mamma e skeptisk.. hmm.. men jag håller fast vid min kära filip!! haha :P

thats it for me! :) för idag vill säga :)
puss<3<3

alååå :)

hej hej :)
måste bara säga: FAN VA DET ÄR TRÅKIGT I STHLM!! :@ haha när jag va i polen fanns det saker att göra hela tiden hade aldrig tråkigt. har inte tråkigt här heller för jag är med mina kompisar men inte alls samma sak.. fan dåligt väder också så stoooor brist på saker att göra :( haha ge mig tips fan ;)
idag träffade jag tjejerna o vi satt o åt på donken i hundra timmar haha sen träffa vi några på MAX ;) haha har aldrig varit där förut :P så satt vi där o snacka typ hela kvällen haha ALLA hörde oss hahah fan va vi garva :) lite mysigt faktiskt om man bortser ifrån miljön :P
hoppas på fint väder imorn haha ska träffa dom igen men fan minns inte va vi skulle göra.. dom sa nåt men halv fyra i danderyd iaf :P top notch! ;)

jaja är fett trött ska kolla lite på tv o sen ska jag sova.. btw ny bok som jag har "Tusen strålande solar" - Khaled Hosseini ETT MÅSTE ATT LÄSA haha samma författare som till "Flyga drake" om du inte har läst den så gör det nuuuu :D haha

byeeee <3

08.07.08

hejhej :)
igår satt jag hemma hela dagen o typ gjorde inget..andades mest ut efter två rätt så händelserika veckor haha nämnde jag att en natt när jag och olivia va ute så bada vi m vår snygge vän instruktören o några i bara string hahahahha oj oj dt va grejer dt asso!



men men idag träffa jag min vän rana ett tag..åkte in te stan lite knas m banken men nu borde väl allt va som dt ska :) sen efter några timmar paus hemma så åt jag oså och sen träffa jag vår allas lilla little monkey lost ^^ haha länge sen asso! :P men ej så länge.. han skulle tillbaka hem men honom träffar jag säkert nån annan gång :)
imorn ska jag träffa tjejorna! :) halv fyra danderyds sjukhus ;)

sitter o lyssnar på rihannas låt "disturbia" och kan inte få nog! den är såå bra! :D haha om du inte har hört så har du missat något verkligen bra ;)

jaja puss så länge :) <3

Baby I'm Back ;)

heeeej :D

nu är jag äntligen tillbaka från polen. jag var där i två veckor på ett windsurfingläger. första veckan var hemsk, ovan vid den hemska standarden jag utsattes för trodde jag ärligt inte att jag skulle klara av två veckor. men med hjälp av min bästa vän olivia klarade vi oss och nu vill jag inget hellre än tillbaka. jag har lärt mig att windsurfa och helt ärligt har jag nog aldrig lärt mig något så bra på så pass kort tid. andra veckan fick den första att verkligen se lam ut. jag och olivia blev bra vänner med en ung instruktör och han hjälpte oss att smita ut på nätterna. vi festade varje kväll sen i söndags (kvällen då spaninen vann EM)! nu sitter jag här i gråa sthlm och kommer inte få träffa olivia på ca två månader! när jag åkte grät vi båda haha o hotellet jag bodde på hade kranar med märket "clivia" på, korsning mellan våra namn! det här lägret var inte bara något helt nytt för oss båda utan även ett test för vår vänskap. vi umgicks tillsammans 24/7 under två veckors tid och vi bråkade aldrig lr tröttnade på varandra! kvällarna innan vi skulle sova va roligast. vi låg båda i var sin sovsäck, men i samma säng (för att hålla värmen för rummet hade inte värme haha) och fastän klockan var tre på natten låg vi o skrattade hur länge som hellst. detta gjorde självklart att dagen efter inte var så rolig o båda halvsov hela tiden. vår instruktör hette Arek och var den bästa! praktiskt taget lärde vi oss allt vi idag kan under första veckan med honom. då var det inte fint väder men vinden var perfekt. andra veckan var det vindstilla och soligt så då solade vi mest. har blivit riktigt brun! :D woho haha :P

både jag och olivia vill tillbaka nästa år men inte på läger utan privat. lägret var nog mer för småbarn, att bli tvingade att gå två och två till maten och ligga i sängen klockan 22:00 är inte riktigt det vi är vana vid! maten var inte heller den bästa, varje dag potatismos och köttet var alltid lite rosa :S så nästa år ska jag och olivia (kanske några till) åka dit och bo där på campingen privat. :D men men det är som sagt ett helt år kvar innan dess! :)


/claudia <3 <3


  Jag och Olivia va tvungna att göra Titanic ;)

  Polen är vackert <3