lite bortskämd (a)

hej hej :)
igår var det nrj vilket jag antar att många gick till men inte jag :/ min mamma ville nämligen att jag skulle va hemma ist för att stå ute o frysa vilket jag gjorde (var hemma alltså). under dagen skulle mina föräldrar åka till sony center för att pappa ville köpa en bärbar data, dom bad mig att förlja med för att ge dom lite råd vilket jag gjorde.. för att göra en lång historia liiite kortare dt slutade med att jag fick en bärbar rosa data, en tv och en högtalar anläggning som gör att jag kan koppla upp den till tvn o sen kolla på film, lyssna på radio och musik och ha en fejk hemma  bio sound :D hahah WOHO!!
du som läser kanske tänker OMG va bortskämd!! jo visst dt tkr faktiskt jag oxå men sen en annan sak, datan va dt enda jag bad om och som mina föräldrar sa: du brukar aldrig be om ngt.. så här sitter jag m ny data, tv o nästa vecka kmr högtalarna :D hihi

idag har jag ängnat dagen till att föra över filer från den gamla datan (som mamma ska få) till den nya :) har haft en skiiit slapp helg men dt har varit skönt o bara få andas ut lite :)

see ya! ciao <3

slem's birthday!

hej hej :)
idag fyllde lilla salem år så vi åkte efter skolan hem till henne o fira henne :) vi åt tårta o hon öppna presenter :D
innan dess så åkte jag, lollo, shirine o rana hem till rana.. vi slutade nämligen skolan två o vi skulle inte va hos salem förrän runt halv sex :) fick träffa ranas pappa o äldre bror o deras nya hund. så söt! hon heter nova o e en lite valp hihi :)
imorn ere nrj o dt e meningen att vi alla tjejer ska gå men hur dt blir vet jag inte. jag e nämligen sjuk o mamma vill helst att jag stannar hemma.. men men får se..

<----salems tårta, mkt god!! hihi :)






aja har väl inget mer intressant att berätta :)

salem, om du läser så grattis igen!! :D
ciao <3

:@

hejhej :)
just som jag trodde att jag började bli frisk o återfå mina sk krafter drabbas jag av magont, illamående och jag fryser hela tiden :( stackars mig!

en lite rolig sak som hände för inte så länge sen som jag glömt att berätta om är en gng när jag va m little monkey lost o hans lur ringde. han svarade o dt va tydligen nån ryss med dålig engelska som frågade ngt om monkeys jobb. eftersom han slutat för dagen så sa han på engelska "I dont work right now.. I'm going to my soccer TRAINING"
pga detta sa han nu att om jag skriver om dt så kommer han inte prata m mig i en vecka. va e dt för trams? (bra ordval) men ärligt va spelar dt för roll.. dom som inte känner mig bra fattar ändå  inte vem han är. men visst om han gör som han säger så va spelar dt för roll? jag hatar folk som tror att dom gör mig en tjänst genom att hålla kontakt med mig lr liknande! som tex idag i skolan en kille sa hej till mig med en ton som om han va tvungen! jag bryr mig väl inte, för mig gör han ingen tjänst! några kanske inte håller med mig i dt jag tkr men dt iaf så jag har blivit uppfostrad lite så..
ouff va tvungen o säga för att slänga en sån kommentar som little monkey lost gjorde idag e fan inte fint o göra. men men.. jag kanske måste till en psykolog ;)

<3


min man




för bra för att gå miste om

"Sex is good, sex is fine. Doggy style or 69. Just for fun or getting paid, everyone loves getting laid, i am horny i'm from sweden, i like to do it hela tiden ;) "


ville bara dela med mig av dt fina kedje sms jag fick idag av en kompis ;) haha ciao bello ;) hahhaa <3

myggor :'(

hej hej :)
först ville jag bara säga att idag va dt min första "riktiga" skoldag o som dt ser ut nu e jag mkt nöjd :) antingen har jag lektioner m rana o shirine lr m folk som oxå e trevliga :P på franskan e jag m en jugge tjej :P hahah plus en svensk, mkt trevlig! o på engelskan.. hmm asso jag arbeta m en mkt trevlig pojke idag fast hur allt blir får vi ju se haha jag utnyttja hans kunskaper så vi får väl se om han kmr hjälpa mig i fortsättningen :P hahaha HOPPAS HOPPAS!! :P

och nu till dagens VIKTIGA ämne: FAAAAAAAAAAAAAAN VA MKT MYGGOR!!! inte nog m att när jag träffa little monkey lost så klagar han på en bula på armen, som jag direkt känner igen som myggbett, så nu när jag sitter här JUST I DENNA STUND så har jag bulor (myggbett) på benet o dt kliar o gör ont o framhäver en allmänt obehaglig känsla!! :( när jag kom hem o skulle hämta posten så va dt en fucking svärm m myggor o när jag klev in genom dörren kom dt massa myggor med mig! fast vi dödar alla så gott vi kan haha. dom här små pain in the ass surrande sakerna e nog så många just nu eftersom det har regnat så mkt och för dom som inte vet så lägger dom ägg i vatten. o vad passar inte bättre än våtmark?
hatar myggor och är alergisk så jag ber ärligt till Gud att jag inte kmr få myggbett i ansiktet får hur fint kmr dt se ut på en skala?... tände nyss ett speciellt ljus som tydligen frambringar en doft som myggor hatar!! :D haha

jaja tack o adjö, låt myggorna dö! HAHAHAAHHAHA
ciao <3

en sång till olivia.

DU E SÅ SÖT, JAG BLIR SÅ GLAD!
VI KAN KRAMAS VARJE DAG!
DU E SÅ SÖT, OCH DET JAG VILL!
ATT VA DIN KRAM KANIN!


på väg att bli frisk...

hej hej :)
idag börjde dagen med att jag lungt vaknade åt frukost, duschade o tvättade håret och sedan mest tog dt lungt.. istället för att ha feber visade temp. grejen 35 :/
mot kvällen va dt tänkt att little monkey lost och olivia skulle komma på typ..filmkväll för att hålla mig lite sällskap eftersom jag e sjuk. Mina föräldrar drog tjugo i sju och en halv timme senare kom monkey.. då vare ju bara olivia kvar? efter en tid ringer hon och hennes kusin katja o ber om hjälp, dom e fast i djursholm med bil. Katja övningskör nämligen o ville visa sina skills för olivia vilket tillslut gjorde att växellådan gick sönder i en återvändsgränd.. efter massa beskrivningar tog vi oss dit (eftersom little monkey kör bil) och konstaterade att växellådan antingen va sönder lr att spaken fastnat. fanns alltså inget annat att göra än att katja skulle ringa sin pappa. men tydligen så skulle vi få det lite jobbigare så kom det en  annan bil o vi va tvugna att knuffa  vår bil åt sidan. tillslut kom katjas pappa o hans tjej och lyckades köra iväg med bilen. jag och olivia fick skjuts hem till mig av monkey och sen satt vi o snacka medan en polsk film va på. efter en tid blev hon hämtad och nu sitter jag här ensam..igen..monkey va nämligen tvungen att åka till sin moster. hihi jag baxa monkeys palestina sjal :P eller han lät mig ta den för jag frös haha när han får tillbaka den är dock oklart haha.
det var allt för idag ;) så mycket på så lite tid..









sjuk och en sjal kring halsen hähä


ciao! <3

sjuuuk :(

hello! :)
dagen började med skola kl 10:00 men eftersom jag e sjuk fortfarande så gick jag hem efter första "lära känna varandra"-lektionen haha.
när jag kom hem så sov jag lite och proppa i mig frukt oså :) just nu har vi gäster och dom som känner polacker vet att även om dt bara e 8 pers så låter det som om det vore 40 hahaha
sitter och kollar på "Casanova" på femman.. har hört att det är en bra film och på femman verkar dom ha massa filmer med Heath Ledger :) haha r.i.p. :(
aja eftersom dt inte har hänt ngt särskillt idag så ska jag avsluta nu men skriver snart igen ;) haha känner bara på mig att jag e en ANING tråkig haha :/ men men..

ciao! <3


bokstavlig snorunge :( haha

hej hej :)
Idag var det första skoldagen på Tibble för alla elever. Med en täppt näsa satt jag i aulan o lyssnade på esteterna som sjöng ehm vackert... Sen blev alla indelade i sina klasser, de flesta hade som förut men jag, Rana och Shirine skulle ju få en ny klass eftersom i år började vårt sam ek program. Jag kan också säga att jag redan har planerat hitta några offer (92or) som jag ska mobba så gott jag kan ;) haha.
Just nu sitter jag och tänker på min nya klass, vi är 15 st. Jag, Shirine och Rana är dom enda tjejerna som inte är blonda :| de som är blonda är inte bara det på utsidan har jag idag märkt.. men men man kanske borde ge de en chans.. HAHHAHAHA den va bra! Killarna är alla från gamla klassen förutom tre, en av de blatte, en skiiit stor 90a :| o den tredje nya pojken befann sig inte där ;) haha. Hur det blir m klassen får vi se mer imorgon. Börjar 10:00 imorn och slutar 10:40, iaf borde det vara så. Och det skulle passa helt perfekt eftersom jag är sjuk och behöver vila och så. Så i helgen ska jag knarka cvitamin och te :P hahaha. Hade mkt tur idag eftersom när det regnade som mest och jag skulle hem, ensam, ringde little monkey lost och fråga om jag ville ha skjuts med bil (mkt ful o skruttig men bättre det än inget). Blev då hämtad och körd enda hem :D hihi.
Aja nu ska jag diskutera mina känslor om skolan och klassen med Shirine :P haha ciao! <3 <3

sjuk :(

alå :)
 nu har det gått några dagar och en av dom som passerat är 16augusti.. dagen då jag fyllde 17 :P
under dagen firade jag m mina föräldrar och sen mot kvällen var jag m mina kompisar på The Voice i kungsan :)

jag fick massa fina presenter; en ny mobil, hörlurar, skor, pengar, underkläder, örhängen o massa småsaker :D

just nu e jag tyvärr sjuk..men ska nog blir nog bättre snart :) btw idag kom olivia hem :) o imorn ska jag träffa henne..har ej sätts på två månader :)

kollar på film på trean :P kanske därför jag e helt borta i huvet :) <3 <3

08 veckan

alå alå :)
nu ere 08 vecka här i sthlm, som vissa kanske tkr e kul medan andra tkr 08 e bara för DT o fjortisar haha. o till viss del ere ju rätt eftersom kungsträdgården kryllar av överblonda flickor o 96 jeans och självklart allas våra kära ungdomar i kinatofflor ;) hahah men vad skulle sthlm vara utan mångfald hahaha
men 08 e sig likt, man ser hela sthlm på en o samma plats o självklart ser man människor man känner. ibland såna man vill o ibland såna man hellst vill glömma finns haha

(little monkey lost har landat o tbx i swe igen haha)

igår på 08 vare film kväll, dom visa nån indisk film haha ganska bra faktiskt :) då gjorde lollo en inbakad fläta på mig hihi o här ser ni hur dt blev :) fint lr fult? avgör själv :)

 

nu ska jag fortsätta kolla på sex and the city :) ciao! <3

Guess who's back? ;)

 alååå :) nu är jag tillbaka i sweden :/ haha efter två underbara veckor i spanien och sedan ytterligare fem dagar i polen, är jag tillbaka i underbara..danderyd. hahaha. barcelona är en otroligt vacker stad o stor som in i helvete haha en gata hade 14 bilfiler (båda håll) plus trotoarer och i mitten gräsmatta och cykelväg. spanjorerna va inte särskilt duktiga på engelska (även om dt stod på skyltar på ingången till restaurangen att dom kunde flytande) men försökte så gott dom kunde och man kom alltid överens med dom :) en annan sak som jag saknar med spanien (mest) är killarna! inte nog med att typ alla ser sjukt bra ut så är dom sååå charmiga och flirtiga att dom kan få varje tjej att smälta. så ett tips, eru tjej.. åk till spanien utan kille!! :D haha
polen var också mysigt :) varade i bara fem dagar men ändå :) hälsade på min farfar o farmor och faster och min nya kusin :) hon heter dominika och är 3år :) skit söt haha skulle visat bild men hon blev itne så fin så.. men kanske hittar ngn att visa :P haha sen självklart träffade vi min mormor, moster, mosters man o min kusin som heter paulina och är 7år haha fett söt, lite galen och för hyper men men :)
nu är jag tillbaka igen :) kom hem idag runt 18 :) imorn ska jag träffa tjejerna.. som alltid danderyd halv fyra ;)
ciao<3