Skavlöten och lite tankar



idag hade vi orientering med skolan. va tvungen att åka enda till skavlöten haha inte för att det är så långt men ändå :P tog oss ca 1,5h att göra ÖG-banan (alltså över godkänt) men vi va helt döda sen, sov på bussen hem men gick ändå från mörby till mitt hus. orkade inte vänta på bussen.



en tanke som slog mig idag var: Finns det bisexuella killar, eller alltså är det vanligt? för en tjej som är bisexuell är ju väl ändå likadan som om hon vore hetro eller homo? medan en kille kan man verkligen se skillnad på om han är homosexuell eller hetro.. så hur är då en kille som är bisexuell? :S finns det någon kändis som är det eller ett konkret namn på någon haha tror jag har kollat lite för mycket på Tila Tequila men ändå.. rätt så intressant.


och nu när jag ändå är inne på killar.. jag har funderat att för att göra min blogg lite mer speciell och intressant kanske jag ska göra den för just killar? typ skriva om sport och tips för killar hur man ska ragga på tjejer? för vem vet inte bättre om inte en tjej? haha dom killar som läser den här bloggen lär ju inte va så intresserade av att höra om konstiga skor som victoria beckham har eller att jag köpt en ny väska :P men det är något jag får tänka lite på.. kanske skriver en kill-sida och en tjej-sida..? who knows.. måste tänka på saken och eventuellt få lite råd.. men men :)

thats it for today!! :)

ciao bellos e bellas ;) <3


Hej hej :)



idag var det en kort och skön dag i skolan. vi hade bara lektion i datasalen och arbetade med företagsekonomi :)

dagen började med en kaffe haha o en liten bild här som jag smygtog på lektionen ;)





när jag åkte hem pratade jag med olivia i tele vilket jag gör fortfarande, olivia säger hej!! :P haha iaf, när jag vänta på min buss hem i mörby tog jag en metro som jag senare tänkte läsa. jag bläddrade lite i den o ojoj va jag hitta. tydligen en ny skotränd bland kändisar, bl.a. victoria beckam.. en sko som är skyhög men utan klack! hur fan ska man gå i en sån?! :S haha hmm.. en bild för er nyfikna :P









en annan nyhet som jag läst idag om är om gårdagens match, Milan VS Inter. för mig som hejar på Milan så ledde matchen till en seger!! :D haha o min favorit Ronaldinho gjorde målet :) i 36:e minuten nicksköt han 1-0, framspelat av Kaká, som btw också är en favorit hos mig dock inte lika stor som Ronaldinho :D


jag vet att min blogg är en blogg som handlar lite om allt möjligt men helt ärligt vet jag inte ibland va jag ska ha för ämnen :/ känns som om jag får slut på idéer ibland!! men försöker ändå behålla folks intresse så gott jag kan, DU kanske har tips åt mig? har redan fått några men om du har något att komma med så kör på :)

mamma köpte en väska till mig och voilà! ville bara dela med mig och visa :) inte nog med att jag tycker att den är sjukt snygg så får man plats med chockerande mycket! vilket är helt underbart bra :) den har dessutom små innefickor och fack vilket jag också älskar! :)


den här får nog bli allt för idag :) ska plugga lite italienska och matematik :P haha en sak som jag bara måste säga att jag verkligen fastnat för Michael Jackson's låt Dirty Diana :) love it! fan snubben är rubbad och lite störd i huvudet men hans röst och låtar är grymma!! :P haha



ciao sötisar!! <3


The Day After..

igår fyllde som sagt olivia 17 och det firades rejält med fest! massa folk kom.. eller iaf mycket haha :P så fort jag får tag i bilder ska jag lägga upp några där jag bl.a. visar kvällens outift ;) haha..

med lite huvudvärk och trött som fan eftersom jag bara sov fem dryga timmar i natt, blev jag hämtad från olivia där jag hade spänderat min natt och nu är jag hemma och skriver detta. ska nog lägga mig i soffan och bara kolla på film och ta det lungt för jag orkar verkligen inte något annat just nu.. kanske lägger till något intressant senare :)


puss&kram<3


p.s. jag såg en film nyss typ med en kille som heter Michael Trevino, omg va söööt!! :P haha så därför ska jag lägga upp en liten bild så även ni kan få avgöra va ni tycker ;) <3










Grattis baby!!

idag fyller min kära vän olivia 17 år!! grattis sötaste!! :D
vi ska fira henne så gott det går haha och med lite tur kommer en bild upp på bloggen så ni kan få en glimt av det hela :) just nu letar jag efter en hemsida där jag brukar ladda ner saker till mobilen gratis :) målade nyss naglarna och noppade ögonbrynen lite haha runt tre ska jag börja sminka mig för dt lär ta ett tag och sen runt fyra ska jag åka hemifrån och till olivia :) hihi ska bli en rolig kväll :)



ville bara säga det mer skriver jag imorn :)
puuuusss ciao<3<3








ps. ville bara visa att till o med google firar dig baby!! <3















smink eller inte?

har du någonsin vaknat och kollat i spegeln och tänkt "DAMN I look like shit without make up?" haha well lets face the truth du är med stor sannolikhet vacker utan smink om man kollar runt på hmm till exempel.. KÄNDISAR haha kolla bara här :
känner du dig en aning bättre haha ? man ser alltså skillnad på alla och tro mig jag tror nog inte kontrasterna skulle va lika grova på dig eller mig om man gjorde en för och efter bild.. därför: plussa på lite på ditt självförtroende haha som i låten "Du e så vacker utan spackel" :)



hade bara lust att tillägga det :) ciao<3









alååå..!

igår, torsdag, hände inget speciellt va i skolan men hade spec dag. kollade på fransk film o sen drog jag för jag orkade inte va kvar. vi skulle bara sitta och diskutera filmen på franska och jag varken pallade eller hade lust haha så jag åkte till olivias skola där jag fick vänta på henne men dock inte ensam utan fick den glädjen att ha sällskap av en kille som jag va kompis med när vi va små..min pappa är hans gudfar också :P haha anyway sen åkte jag och olivia till stan och shoppade lite småsaker :) sen fixade vi ytterligare lite saker och sen åkte vi hem :)

idag i skolan fick vi tillbaka våra företagsekonomi prov och det gick jätte bra!! :) man kunde dock bara få g men jag fick g(+) :D woho haha inte fullt så nöjd men med tanke på att jag typ inte pluggade är jag extremt nöjd ^^

efter skolan åkte jag snabbt hem och dammsög hela huset plus städade lite och sen åkte jag in till stan där tjejerna redan var. vi satt på café och diskuterade allt mellan himmel och jord över en kopp latte :) sedan åkte vi alla hem :) nu sitter jag och kollar på ex-effect och snart ska vi få gäster :) jag dööör av hunger haha så bäst för dom att dom kommer snaaart :P

imorn fyller olivia år så jag kommer noga inte hinne skriva ett inlägg imorn men gör det dagen efter :P ska fira henne imorn :)

btw jag skulle ge en kommentar på shan atcis standup film.. SKIIIIT KUL! dock inte lika bra som förra men det är säkert bara för att man inte förväntade sig mycket av den första så som man nu gjorde till den andra. men iaf för dig som inte sett den, GO AND DO THAT!! :)


un bacio per tu è bello!! ;) haha annars bara ciao! <3




gårdagens inlägg eftersom jag inte hade internet igår..

idag var det veckans längsta dag eftersom jag slutar så sent som klockan halv sex! detta pga att jag har modersmål; polska. anyway.. inget speciellt hände under själva skoldagen I think men när jag gick till polskan träffade jag på en tjej som går också på samma polska som jag fast tidigare.. hon är typ två eller tre år yngre än mig. jag stannade till och frågade hur hon mår och så eftersom stackarn skadades sig på en fotbollsmatch och går nu runt på kryckor, hon sa att hon va okej och att snart skulle hon behöva operera sig.. :/ lets hope for the best! just som jag skulle gå sa hon: "Claudia, va fint klädd du är. Du har alltid så fina kläder!" Jag blev så glad! det är verkligen såna ord som förgyller ens dag, även om man haft en riktig pissig dag så kan humöret vända av en sådan komplimang! därför: GE VARANDRA MER KOMPLIMANGER!! då får man också ofta tillbaka och glädje sprids :) och visst är det trevligt m glada människor än med lätt mensiga? haha :P

en sak till vill jag nämna.. mina föräldrar känner ett par som har en dotter, hon är fyra åt äldre än mig och heter viktoria, hon är verkligen nog världens snällaste människa! ingen kan säga något dåligt om henne och alla gillar henne.. jag fick reda på i förrgår att hon har allvarliga hjärtproblem och måste operera in en peace-maker :( hatar att det så många som ska bli så sjuka som jag känner och gillar :( om hon inte gör den här operationen kan hennes hjärta helt plötsligt stanna och då dör hon omedelbart. det ovanligt att så pass unga människor ska behöva gör det här men.. :/ aja..


nu ska jag muntra upp mig själv genom att kolla på Blattefierad med Shan Atci haha ger en kommentar om den imorn :)

sen efter det är det dags för top model klockan 20:00 !! :D

ciao!! <3 <3





mhm..

imorse läste jag gårdagens recension om min älsklingsfilm "Pay it forward" and guess what? den fick bara en tvåa av DN!! :O jag som normalt tycker att DN är en bra tidning blev oerhört besviken och ledsen!! älskar fan den filmen ju :( men men.. (bilden på DN har inget o göra med det jag skriver just nu haha ville bara ha den med hehe )

btw, vissa säger att filmen är baserad på en sann historia, är det sant? om du vet svaret så säg mig. visserligen kan det va sant eftersom det finns översmarta barn men att komma på en egen idé om att göra världen bättre har jag lite svårt att tro på.. det är ju trots allt inte samma sak som att kunna räkna jätte svår tal i huvudet men aah..whatever.. :)

på torsdag efter skolan ska jag träffa olivia i stan. jag måste köpa: mascara, eyeliner, svart tubtop och strumpbyxor :)

imorn har jag jätte jobbig dag, slutar halv sex eftersom jag har polska :( men men ska fortsätta med att kolla på top model nu :) hejar på Katarzyna!! :)

ciaoo! <3


skicka vidare

igår såg jag min favorit film av alla möjliga.. Pay it forward. Med Haley Joel Osment i huvurollen får den mig att gråta som om jag aldrig gråtit förr haha älskar pojken o filmen.. dom som har lite svårt att fatta vem jag pratar om så kan jag säga att denne även spelar huvudrollen i Sjätte sinnet tillsammans med Bruce Willis.

idag var det en rätt så bra dag måste jag säga och jag skrev just klart min engelska summary av en artikel, mkt nöjd haha speciellt m slutet ;)

ciao!! <3 <3






this is the boy haha

litte shopping day with mami

idag gick tiden mycket fort, jag började med att plugga företags ekonomi och franska. dessutom gjorde jag italienska läxan..

runt tre åkte jag och mami till täby :) där köpte jag födelsedagspresent till olivia som fyller år på lördag och dessutom köpte jag en klänning och linne från gina tricot till mig själv och en kjol ifrån zara, bilder lägger jag kanske upp senare..


tålamod är nyckeln till mycket.. så sa en vän till mig och tålamod är något jag verkligen måste öva på att ha för jag har så lätt att tappa tålamodet, vill alltid att allt ska hända just då och inte en minut senare.. men jag måste lära mig att allt har sin tid..fast ibland kan man va besviken även om man kämpar med sitt tålamod.. man kan va riktigt riktigt besviken.


när jag va i spanien köpte jag ett par skor på zara och jag har hela tiden glömt bort att lägga upp en bild på dom men here you go :)


ciao sötisar! <3


solo

sov ut idag.. mycket skönt för jag är alltid så död o trött i skolan även om jag verkligen försöker sova ut o lägga mig tidigt o bla bla .. :/
efter en långsam frukost städade jag i huset och sen i mitt rum men jag måste städa lite till för mamma klagar att det e massa kläder överallt :/
nu har jag fixat mig och sitter framför datan. vi har gäster så på nedervåningen e dt fullt liv.
har på mig grå, lite tjockare klänning som e tajt i midjan o brunt linne under o svarta leggins :)

kollade på I am legend idag, mkt mkt mkt bra film :) dock lite besviken att han dog :/ annars mkt bra men fett läskig o kolla på själv haha 

ciao!! <3














Don't give up, just be you. 'Cause life's to short to be anybody else.

dagens händelse: simning
hur gick det? helt okej om jag inte hade fått så otroligt ont i öronen. varför vet jag inte men jag trodde huvdet skulle sprängas! :( men förutom mina 16 längder gjorde jag även livräddning :) allt gick bra :)
extremt skönt att sen bara få ligga lite i bastun o sen med kinderna helt rosiga gick jag till bussen på vilken jag halvsov och tog mig hem :)
dagens middag: lax med sås och stekt potatis, MUMS :D hihi

haha imorgon börjar ett program på ZTV som heter Maffia o handlar om fem tjejer som ska debattera, om vad vet jag inte. men jag vet att coolingarna kallar sig själva GETTO GIRL, GOOD GIRL, BAD GIRL, DIVAN OCH GALNINGEN. HAHHAHA årets skämt! men aja ska inte säga ngt förrän vi får se vad dessa flickor går för. tre är 16år, en är 15 och en är 17.

just nu sitter jag och tittar på top model och försöker öppna min mail men det går inte :@ haha får se vem ska röstas ut idag...! :)

adjö :) <3<3


lång lång lång lång dag..

denna morgon började med härlig stress! jag sprang upp o ner för trapporna hemma för att jag hela tiden hade glömt något..först var det en bok som jag sedan kom att jag hade i mitt skåp i skolan och sedan mina nycklar. o för att inte tala om den ägodel jag praktiskt taget inte kan leva utan, min mobil!! haha men efter några pass upp o ner  lyckades jag äntligen ta mit ut ur huset och iväg till skolan.
först hade vi dans sen företagsekonomi och sen italiano! :) efter det när alla fick åka hem sprang jag iväg till nästa lektion; polska. haha helt okej förutom att typ första timmen av lektionen (lektionen är 1,5h) va jag ensam haha bara jag o min lärare vilket gjorde att hon va extra jobbig o "gör si!" "gör så!" haha men men :P

igår tränade jag på gym o det gick väl bra, har dock lite träningsvärk i magen..

imorn ere "da-da-da-da-da-dam" simning med klassen -.- hahah me hate..? fast äntligen kan jag visa ngt jag e bra på haha :P har nämligen plaskat i bassänger i några år förut :P

anyway.. that's it haha ska fortsätta kolla på matchen  Manchester United VS Villarreal :D

ciaooooo! :) <3

tihi



Även om humöret inte är på topp, så blir man ju alltid glad av att se den här sötisen!

11 september

vad är det första du tänker på när du hör "11 september"? troligtvis terrorattacken mot World Trade Center i USA? kanske terrorattacken i madrids tunnelbanor? lr sorgen som drabba sverige då anna lindh blev knivhuggen i nk dagen innan men avled på sjukhus just 11 september?

för mig har det här datumet en helt annan betydelse. den 11 september då anna lindh avled kommer jag ihåg. jag satt i klassrummet och hade mått dåligt hela dagen. en lärare kom in och medelande lindhs död och jag kände att jag va tvungen att gå hem, allas sorg gjorde inte att mitt illamående gick över. eftersom jag hade nära hem så gick jag efter lektionen. väl framma vid dörren kunde jag inte hitta mina nycklar. jag hade glömt dom hemma! jag tog fram min mobil för att ringa mamma men tyvärr så dog mitt batteri! nu kunde det väl ändå inte bli sämre? eftersom jag bodde i stan eller aah på söder, så hade vi en affär under oss "nicos livs och tobak". jag gick ner och för 10kr fick jag låna telefonen för att ringa mamma. hon sa att hon skulle komma hem så fort hon kunde. jag satte mig sedan på trappan för att vänta. när hissen stannar på vår våning kommer inte bara mamma ut, utan även pappa. båda med väldigt ledsna miner. när vi kommit in sa mamma att jag skulle sätta mig ner.

"Din farfar har fått en hjärnblödning och ligger på sjukhus. Han är paralyserad i högra hjärnhalvan, vilket gör att han inte kan använda vänster arm och ben."

jag kunde inte tro mina öron. jag började gråta och det gjorde också mamma.


imorse när jag åkte buss med shirine så pratade jag om 11 september och nämnde det här, jag sa att den här dagen är min olycksdag. och denna dag är inget undantag. jag  när jag kom hem pratade jag med mamma och fick reda på att en vän som alltid stått familjen riktigt nära har fått cancer. bencancer. så just nu känns allt åt helvete.
aja mer orkar jag inte just nu, hejdå.


it's me again

"Don't give up, just be you.. 'cause life's to short to be anybody else."



Dagen började med dans, vilken jag inte var med på pga ont i axeln. vet ej vad som hänt men när jag gör för stora rörelser m vänstra armen får jag ont. anyway.. efter det hade vi lunch och rast i typ två timmar haha sen hade vi företagsekonomi. men istället för att arbeta med det vi skulle skrev vi tjejer meningar som tillslut skulle bilda en lite berättelse, fan va roliga historier det blev! alla njöt av den lektionen haha efter detta va det dags för elevensval och då har jag italienska, inget speciellt. egentligen skulle jag ha polska efter detta men läraren skulle på något möte så lektionen blev inställd. skönt för mig!

men fan va kallt det har blivit helt plötsligt :( hade på mig jeans, converse, tshirt, kofta, halsduk och jacka! och det kändes fotfarande lite kyligt.. i Polen e dt skit varmt och soligt o temperaturen ca 30 grader :( fan va jag vill dit!!

dagens middag: grekisk pasta sallad.

väntar nu på att mami ska komma hem med maten och efter det ska jag plugga franska tills imorn, har massa glosor och grammatik och text o blää :( haha well well


ännu en dag då jag är helt död och trött fastän jag sovit tillräckligt!! :( dock inte ont i huvudet.. tror jag :S kommer säkert få det snart eftersom jag nämner det hähä : / o det va bara sådär btw haha :P


aja men that's it for me :) adjö! <3


P.S. mamma glömde pastan, så det blev vanlig grekisk sallad -.-' hähä


9/9 - 08

"there's a lot things to think about, but there's nothing to worry about"


det citatet kanske är sant. har du nånsin känt som om du hade en miljon tankar i ditt huvud som snurrade runt och samtidigt som du tänker lite på varje tanke kan du inte tänka tillräckligt för att lösa ens en av dessa  miljoner tankar? ibland händer det mig, men jag vet nog minst en till som är tankspridd ;) haha någon som läser och känner igen sig? ;)


idag var det en allmänt bra dag fast jag är långt ifrån utvilad och måste seriös få sova ut! inte nog med att min matte lärare är världens sämsta och verkligen skit tråkig som gjorde inte min sömnlöshet saken så mycket bättre. så med handen som stöd för huvudet halvsov jag under tiden Pär snackade på. men jag va inte den enda som hade svårt att koncentrera mig och det var flera som faktiskt somnade!

så med stor huvudvärk och ögon som knappt vill vara öppna åkte jag tillslut hem och sov i en timme och nu är jag på benen igen! har redan gjort italienskan tills imorn och väntar på att mamma ska komma hem. dagens middag: sushi. och sedan efter det tänkte jag tvinga mig lite till att plugga franska och därefter ta det lite lungt. men idag ska jag duscha redan klockan 22:00 (om inte tidigare) och sen ska jag sova så tidigt som möjligt.


nu är mamma hemma! have to go! ciao! <3


länge sen

hejhej :) dt va länge sen jag skrev, men dt för att jag inte haft tid o inte orkat gå in på datan.. idag jag jobbade jag i solna centrum på hollywood café. dt va knabbt folk men tiden gick o tillslut blev klockan fem o då fick jag äntligen åka hem :) nu sitter jag hemma o tar dt lungt, har sovit konstigt tror jag så jag har ont i hela kroppen plus har ju stått på benen hela dagen :/
har ett huvud fullt av tankar som bara snurrar o dom e så många o ibland till o m emot varandra.. därför ska jag ta dt lungt ikväll o bara titta på tv oså :) ciao! puss.