Tillägnat åt er pojkar ;)

visst är det inte alltid lätt att veta hur man ska fånga en tjejs intresse? därför hade jag tänkt att hjälpa alla er förvirrade killar, för vem vet inte bättre än en tjej? haha ni klagar ju ofta på att vi tjejer är så komplicerade och tro mig vi tycker ock tänker så om er också..

dom flesta vet ju hur man börjar ta kontakt.. basfrågor som hej, hur mår du? kan jag få ditt nummer och bla bla men det svåra ligger inte det, det gäller att fånga tjejens intresse. vi tjejer gillar killar som är på men inte föör på och hur är man det? jo först visar man intresse och ger komplimanger, det är också bra att ha en söt raggningsreplik. inte en som e gammal och uttjatad utan kanske ngt man själv kommit på men som e lite smått chamrig..
kommer man inte på något skadar det inte att vara lite rakt på sak.. "hej, hur är det? skulle man kunna få din msn?" i 9/10 fall lyckas det och ni kammar hem första vinsten: msn. där snackar man lite och lär känna varandra.. tänk på att inte skriva DIRKET när tjejen loggar in utan vänta lite.. haha under tiden hinner hon titta på ditt namn 100000 ggr och döör efter att du ska skriva haha efter att ni snackat en tid på msn är det dags att uppgradera sig till nummer. och har allt gått bra så kammar du även hem det.
på sms ska du kanske hmm.. dom tre första dagarna höra av dig, sen gör en paus, se om hon hör av sig? ja? då är hon 100% intresserad, men om hon inte gör det betyder det inte nej utan hon vågar kanske inte haha efter endagspaus kan du höra av dig igen och då kommer hon ha längtad troligtvis och bli jätte glad över ditt sms!!
MEN OM DU MÄRKER ATT HON ALDRIG HÖR AV SIG, INSE HON ÄR EJ INTRESSERAD!! haha lite logiskt tänkande krävs!! :P lek lite kaxig och självsäker när ni snackar MEN ingen tjej gillar en kille som har föör mycket luft haha !! :)

good luck boys!! :) ciao <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback